A vizsgált magyarok szinte 100%-a gyönyörködik a német állam törökök és más nemzetiségűek elleni fasiszta lemészárlásában! (Cigánykiirtási statisztikával!)

A vizsgált magyarok szinte 100%-a gyönyörködik a német állam törökök és más nemzetiségűek elleni fasiszta lemészárlásában! (Cigánykiirtási statisztikával!)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA

A youtube-on a leleplező videók és filmek alatti magyar kommentárokból legalább 85-95%-ban abszolút perdöntő és meghatározó a magyarok extrémen elfajzott, soha nem tapasztalt szellemi, morális, intellektuális és köztörvényes leépülése, mely végletesen tetten ért a német nácizmus által kiirtott török, görög stb. állampolgárok lemészárlásában való gyönyörködés, a faji alapú brutális gyilkosságok imádata, és a nem fasiszta személyekkel szembeni – Vona Gábor és Orbán Viktor ideológiai felsőbbrendűségét hangoztató – fékevesztett náci gyűlölet, melynek – érvek híján – kínlódó és gyűlölettel telt vigyorgások, az állami pszichiátriai Holocaust leplezetlen vágya, a nem súlyosan náci civilek elleni megtorló gyűlölet útján próbálnak legalitást adni.

Orbán Viktor és Vona Gábor fasiszta Magyarországa olyan – általunk Előre Bejelentett – világtörténelmi mélységbe süllyedt, amilyenre nem csak nem volt példa a Világtörténelem során, de az orbán-vona-nevelte magyarság jó eséllyel megpályázta a világ legrosszindulatúbb, legprimitívebb és leginkább öncsonkító, önpusztító népe címet. A véleményt formáló magyarok csaknem 100%-a vérgőzös tébolyult fasizmussal élteti a német kancellári vezetés és titkosszolgálataik részéről felhasznált és alkalmazott náci terroristák, bombarobbantók, bankrablók és apartheid fasiszta sorozatgyilkosok több, mint 10 éven át (államilag) szervezett és elkövetett faji alapú, apartheid, fasiszta, Emberiség elleni bűnökkel halmozottan terhelt sorozatgyilkos cselekményeit!

A magyarok eme – általunk évekkel Előre Bejelentett – rekordmélységeket rekordokra halmozó értelmi és morális halálvágtája nem meglepő sajátja, hogy a magyarországi, romák elleni állami apartheid sorozatgyilkosság – melynek célpontjai szándékosan ártatlan, munkába járó romák, továbbá cigány kisgyermekek és roma származású nyugdíjasok voltak – a youtube-on ugyancsak gyakorlatilag 100%-os tömegmészárlási imádattal, a cigányság teljes kiirtásának akarásával, a mészárlásokon és a sortüzeken való látványos hahotázásokkal, a vérgyilkosságok nemzeti színben deklarált gyönyörködésével, Orbán Viktor magyar miniszterelnök és/vagy Vona Gábor, a legszélsőségesebb magyar párt, a Jobbik Magyarországért Mozgalom vezetője idolozásával pártolt, akart és kommunikált.

2012.01.25.
8.kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386
——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!
We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2012 január 30..

Hozzászólás