Új FELJELENTÉS az Index Zrt. tulajdonába és ellenőrzése alá tartozó indavideo.hu videomegosztón “szabokucsma” álnéven regisztrált, folytatólagos ZAKLATÁS ÉS MÁS BŰNCSELEKMÉNYEKET elkövető anonim bűnöző ellen!

FELJELENTŐK!:
– Molnár F. Árpád
(Keresztény Újságíró, Emberjogvédő, a Legkedveltebb Roma Jogvédő, Filmrendező, Echelon-Tanú)
– Domján Tibor
(Keresztény Újságíró, Emberjogvédő, Roma Jogvédő, Filmrendező, Echelon-Leleplező)
– Soós József
(Keresztény Újságíró, Emberjogvédő, Roma Jogvédő, Echelon-Tanú)
– és a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA további Keresztény Újságírói, Emberjogvédői, Zeneszerzői, Tényfeltárói

[Elküldve Budapest összes rendőrkapitányságának, rengeteg magyar és külföldi igazságügyi szervnek, vezető nemzetközi nyomozószerveknek, miniszterelnököknek, számos külföldi diplomáciai képviseletnek, több tucat országgyűlési képviselőnek, médiumok tömegeinek, belföldi és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatoknak stb.]

TÁRGY: Új FELJELENTÉS az Index Zrt. tulajdonába és ellenőrzése alá tartozó indavideo.hu videomegosztón “szabokucsma” álnéven regisztrált, folytatólagos ZAKLATÁS ÉS MÁS BŰNCSELEKMÉNYEKET elkövető anonim bűnöző ellen!

Új FELJELENTÉS az Index Zrt. tulajdonába és ellenőrzése alá tartozó indavideo.hu videomegosztón “szabokucsma” álnéven regisztrált, folytatólagos ZAKLATÁS ÉS MÁS BŰNCSELEKMÉNYEKET elkövető anonim bűnöző ellen!
(Kérjük az indexet, hogy a bűnöző bűncselekményeinek nyomait ne tüntesse el. Ugyanakkor tájékoztatjuk az indexet és a hatóságokat, hogy ahogy mindig, ezúttal is elmentettünk minden legálisan hozzáférhető bűncselekményi adatot és bizonyítékot.)

MI, A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA KERESZTYÉN MUNKATÁRSAI (Molnár F. Árpád, Domján Tibor, Soós József és – hatósági vagy ügyészségi kötekedés esetén – további sor Keresztyén Újságíró és Tényfeltáró)

FELJELENTÉST teszünk

Zaklatás 176/A. (1),
Garázdaság 271. §
bűncselekmények és más báncselekmények folytatólagos elkövetése miatt

az Index Zrt. tulajdonába és ellenőrzése alá tartozó indavideo.hu videomegosztóra “szabokucsma” álnéven regisztrált, valódi kilétét a magyar állami szervezett bűnözés mögé teljes magabiztossággal rejtő súlyosan szociopátiás és pszichopata, antiszociális bűnelkövető bűnözővel szemben.

Ahogy ellenünk egy rendbeli zaklatás címén 2009. szeptember 14-én házkutatást, fegyveres elhurcolást, mindkét számítógépünk lefoglalását és végleges elkobzását, összes pendrive-unk lefoglalását és végleges elkobzását rendelték el és ítélték meg, úgy a jogegyenlőség és a további dominóeffektusok elhárítására feltétlenül követeljük, hogy a magyar állami szervezett bűnözés mögé magabiztossággal rejtőző, antiszociális, pszichopátiás, a társadalomra rendkívül destruktív és kötekedő bűnöző ellen legalább ugyanilyen határozottsággal és előre tervezett megtorlással lépjenek fel! Ebbe beletartozik tehát a házkutatás, összes számítástechnikai eszköze lefoglalása, majd végleges elkobzása, valamint a fegyveres rendőrségi elhurcolás.

Eme legújabb FELJELENTÉSÜNK kiváltó okát képezte, hogy az indavideo.hu oldalán – összes felszólításaink és eddigi FELJELENTÉSEINK ellenére – ismételten elkövette a ZAKLATÁS és GARÁZDASÁG bűncselekményt, amikor a
http://indavideo.hu/video/VV_Zsuzsi_megverte_a_Blikk_ujsagironojet_-_Dokumentumthriller_a_sajto-_es_ugyeszmaffiarol_FELJELENTESFILM
Internetes oldalon (2012.02.12-én, délután 17:36:30 órakor) a következőket írta (lásd az említett Internetes oldal alján):

Agyatlan, hülye, nem normális! Árpi még a szemed se áll jól.”

Az elkövető súlyos szociális mentális zavarait jelzi az is, hogy a magyar állami szervezett bűnözés védősorfalát maga körül érző mániákus bűnözőnek a nevére klikkelve, tehát a http://indavideo.hu/profile/szabokucsma oldalon megtekinthető profiladataként magabiztosan csak ennyivel jelzi élete munkásságát és a társadalommal, valamint a hatályos törvényekkel és erkölcsi normákkal szembeni ELŐRE TERVEZETT ÉS BEJELENTETT, FOLYTATÓLAGOSAN KÖZTÖRVÉNYES RANDALÍROZÁSÁT ÉS BOTRÁNYOKOZÁSAIT, hogy:

“Bunkó vagyok !”

Mivel a folytatólagos elkövető eddigi összes általunk ismert cselekményei ugyancsak kétségessé teszik az illető elmeállapota épségét, ezért kérjük mielőbbi és ismétlődő pszichiátriai vizsgálatát, valamint igazságügyi elmeszakértő gyors bevonását, mennyiben értelmezhető csupán kevert személyiségzavarokként (perszonopátiákként) a bűnöző cselekménysorozata, avagy a büntethetőséget kizáró súlyos elmebetegség áll fenn, amely azonnal tetten érhetően a társadalomból való elszeparálását és kényszergyógykezelését követeli.

A bűnöző elkövető további, sérelmünkre elkövetett ZAKLATÁS és GARÁZDASÁG kategóriájú bűncselekményeihez tartozik A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA indavideós főoldalán (a cím: http://indavideo.hu/profile/MolnarEfArpad) általa 2011.11.29. napján kihelyezett felirat, amely a következő:

“Nem sokára az elmegyógyászaton végzi, ő és a társai! Nagyon jókat szoktunk nevetni ezen a hülyén.”

A tehát régóta folytatólagos bűnöző elkövető köre megállapítása is indokolt, így családja és “barátai” is előállítandók a folytatólagosan, láthatóan betegesen mániákus megszállottsággal elkövetett bűncselekmények okának felderítésére, melyek nélkülözhetetlenek lehetnek az elkövető (valamint köre) büntetőjogi és elmeállapotának megállapításához is. Továbbá és ugyanis kizárólag beteg lelki működéssel vagy kóros elmeállapottal magyarázható, ha valaki a roma jogvédelmet, az emberi jogok védelmét, a bűnöző életmódot és a népirtásokat nem helyeslő álláspontot gyűlöli és/vagy humorosnak találja, pláne, ha üldözi, ahogyan azok a magyar állami hatóságok teszik, amelyek bűnszervezeti egységében olyan magabiztosan követi el ez a súlyosan beteg antiszociális egyén a folytatólagos bűncselekményeit.

Kérjük továbbá a súlyos mentális zavarokkal küszködő, továbbá kirívóan közösség- és társadalomellenes, folytatólagos, patológiásan megszállott mániás bűnözőnek az indavideón és az Indexen elkövetett összes hozzászólása stb. hatóságok általi hivatalos lekérését, és részletes kivizsgálását az ellenünk és mások ellen elkövetett bűncselekményi arzenálnak, így kiemelten pl. a kommunista, fasiszta és kapitalista rendszerek népirtásainak tagadása, vagy súlyuk kisebbítése tárgyában (Btk. 269/C. § stb.).

A fentiekre tekintettel és a dominóeffektusok megfékezése érdekében kérjük a bűnöző mielőbbi előállítását és eszközei végleges és teljes elkobzását, ahogyan a magyar állam a Tényfeltáró és Keresztyén Emberjogvédő Újságírókkal és Filmrendezőkkel szokta, amikor közérdekű bejelentőkként korrupcióellenes vagy életvédelmi bejelentést vagy FELJELENTÉST tesznek.

Budapest, 2012.02.12.

FELJELENTŐK:
Molnár F. Árpád
Domján Tibor
Soós József
és A HÍRHÁTTÉR szinte kizárólag Keresztyének Újságírókból és Echelon-Tanúkból álló csapata!
http://hirhatter.org

A FELJELENTÉSHEZ ALKALMAZANDÓ LEVELEZÉSI CÍM:
Nagy Sándor (Molnár F. Árpád)
Soroksár (…)
Telefonszám: +36/30/919-6386
E-mail: hirhatter.multimedia@gmail.com

NÉHÁNY FELJELENTŐ ADATAI:
Molnár F. Árpád (sz.: Kecskemét (…))
Soós József (sz.: Kapuvár (…))
Domján Tibor (sz.: Veszprém (…))

8.kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2012 február 16..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: