A diktátorpártok (Jobbik és Fidesz) akarnak halálbüntetést. A halálbüntetés elősegíti a gyilkosságokat.

molnar_f_arpad_halal_angyalaiA diktatúra elsődlegességét megvalló pártok – a Jobbik és a Fidesz – akarnak halálbüntetést, és mivel ők néppénzen dúsgazdag politikusok, ezért a buta népet a lakosság ellen uszítva teszik ezt. Arról nincs szó, hogy korrupt politikusokat kell halálra ítélni, hanem a buta népet azzal etetik a buta népnél sokkal értelmesebb korrupt politikus bűnözők, a maffia, hogy a nép mocskos, szolgai és alávaló, gaztetteket követ el, ezért ölni kell őket. A buta nép pedig – mint az afrikai bennszülöttek a fehér gyarmatosítók uralma alatt – tapsolnak fehér rabtartóik tömeggyilkos szavaira. (És tényleg, hiszen még a KGB is bennszülötteknek nevezte a magyarokat és a tartományokat (csicskanépeket) a titkosszolgálati iratokban.)

A halálbüntetés azért is fontos, mert így a kormány sokkal jobban tud politikai takarításokat elkövetni. Egy diktátornak mindig fontos a halálbüntetés. Ráadásul Magyarországon is sorra azt láthatjuk, hogy akiket emberölésért elítélnek, azokról sorra derül ki, hogy ártatlanok. Tehát a buta nép itt is bizonyítja, mennyire igaza volt Széchenyinek, sőt, a buta nép még sokkal sötétebb kormányt akart magának, mint amit eddig kapott. Mert a magyar nép az EU 28 állama közül eddig is demokratikus és emberjogi legutolsó Orbán-bandájánál sötétebbre és rosszabbra vágyik. Meg is kapja ezt, csak kérje.

Továbbá: erőszakot az ember agresszív környezetben, politikai üldözésekben stb. tanul. Mi is. A politikai rezsimek által bármi módon kinevelt potenciális és tényleges gyilkosok számára tapasztalat, hogy az életfogytiglantól és a 30 éves börtönbüntetésektől sokkal inkább félnek, mint a halálbüntetéstől.

A romagyilkosságok elsőrendű vádlottja és testvére is ilyen volt egyébként, akikről elmondták, hogy alapállás volt, hogy nem számít, ha megölik őket. Az elsőrendűről olyan tanúvallomások is születtek, hogy eleve azt tervezte, hogy ellenáll és agyonlövik (őket).

A halál nem visszatartó erő egy bátor embernek. Legyen az jó gyilkos vagy rossz gyilkos. A börtön a visszatartó erő, nem a halál.

Nem is igazi férfi az, aki fél meghalni.

A terroristák meg alapból nem félnek a haláltól, sőt, a halál keresése fiatal korban is eleve gyakori, főleg férfiaknál, a tesztoszteron és egyebek miatt. Akik pl. kalandvágyból beállnak az Iszlám Állam seregeibe, ők is a börtöntől félnek, mert akcióra termettek, de a háborútól, a tűzharctól, a bombáktól, a haláltól nem.

Elhisszük, hogy buta, kis pisis magyaroknak és elpuhult szarjankóknak, amilyen Orbán Viktor és Ceausescu-családja, akár nincs félelmetesebb a halálnál, de akiket ez a Ceausescu-klán üldöz és nyomor stb. által kitermel, azok a tömegek nevetnek a halálra és köpnek Orbán Viktor, Orbán Ráhel és a többi szarházi senki sírjaira. És ünneplik a gyilkosokat.

Engem is többen kerestek meg az elmúlt években, hogy tanácsot kérjenek, hogyan öljék meg Orbán Viktort. Tehát amilyen az elnök diktátor részéről a ‘rohadjatok meg, lakosok’, olyan a fogadtatás és a népnevelés hatása is.

A diszkrécióra abszolút mértékben számíthatnak továbbra is, akik ilyen vagy bármilyen más gonddal, problémával stb. megkeresnek.

A halálbüntetés nagy támogatás az emberölésekben és a tömeggyilkosságokban.

Molnár F. Árpád, A HírAréna főszerkesztője,
A MULTIMÉDIA HÍRHÁTTÉR alapító-főszerkesztője.
Tel.: +36/30/919-6386

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 április 7..

2 hozzászólás to “A diktátorpártok (Jobbik és Fidesz) akarnak halálbüntetést. A halálbüntetés elősegíti a gyilkosságokat.”

  1. […] Kapcsolódó irodalom: A diktátorpártok (Jobbik és Fidesz) akarnak halálbüntetést. A halálbüntetés elősegíti a g… […]

  2. Orbán Viktort nem nehéz megölni. Mutass neki egy kapát és kiáltsd el magad, hogy “MUNKA!!!!” Garantáltan beáll nála a rigor mortis. Aztán meárod, amig kiolvad – és mehet a csirketápba. Ezzel csökkenthetö a hormonkezelt gyáricsirkék állománya – kb 30 percen belül elalszanak, fájdalmat sem fognak érezni. Viszont a korrupt politikusok kivégzése nehéz dió. Nincs annyi hóhér, mint korrupt politikus. Ebben az esetben csak a sortüz segithetne, de ujra felmerül a kérdés: Van-e annyi munició, mint amennyi korrupt politikus?

Hozzászólás