A magyar rendőrségi-titkosszolgálati kommunikációs hálózat a bukás szélén! Megvan az orbán-pintér-hende-vona keze alatt működő, a youtube-ot terrorszervezetnek használó maffia! Megvan az egész hálózat!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA

FIGYELEM! Csodás állami szervezett bűnözés, kibontakoztatás alatt! Az imént FELJELENTÉST TETTÜNK A MAGYAR ÁLLAMI BŰNÖZÉS ELLEN AZ FBI-NÁL (IS)!

A youtube-on úgy mennek a betiltások, hogy amire sok egységes tartalmú tiltakozást küldenek, azt betiltják. A youtube nem vizsgálja a bejelentések valós tartalmát. Amikor pedig a szabályos, a youtube által biztosított fellebbezést elküldjük a betiltás ellen, akkor azzal hárítják el hivatalos megkeresés útján, hogy megvizsgálták, és megállapították, hogy (pl. a zsidók és a cigányok kiirtását nem helyeslő keresztény beszédünknél), hogy az valóban gyűlöletkeltő (hiszen – tesszük hozzá – nem támogatja a zsidók és a cigányok teljes kiirtását). Ezek pedig – Tisztelt Hölgyeim és Uraim – olyan hivatalos dokumentumok a youtube részéről, amik már elegendők a youtube egész Földön történő BETILTÁSÁHOZ! Mivel a youtube hivatalos levélben közli, hogy a tartalmat megvizsgálták, és annak tartalma tényleg elfogadhatatlan a Föld bolygón!

Mivel Magyarországon az Orbán-Pintér-Hende-vezette titkosszolgálat kifejezetten szándékosan építi a fasizmust, ezért a titkosszolgálati ügynökhálózatot is kezdettől ezért mozgatta! A youtube pedig – mint egy nemzetközi titkosszolgálati fedőszervezet – abszolút mértékben megfelel minden magyar titkosszolgálati elvárásnak! Csakhogy a youtube nem magyar, hanem az angol és az amerikai titkosszolgálatok kezében van! Ahogy arról már írtunk régen is, a youtube kifejezett eszköze pl. a CIA-nak arra, hogy világszerte országokat amortizáljon, tegyen tönkre, fasizáljon el, hogy felkeléseket és háborúkat robbantson ki, hogy biztosítsa a diktatórikus és despota államok szabad regnálását, és elnémítsa a világ színe elé lépő, az adott despota kormányzat üldözése és politikai gyilkosságai ellen megszólaló civileket, jogvédőket, keresztényeket, ártatlanokat, hontalanokat, jogfosztottakat, a megerőszakolt nőket, az Echelon-Tanúkat stb., mindent az adott kormányzat ügynökhálózatainak és az Amerikai Egyesült Államok kormányának közvetlen irányítása szerint! Jelen esetben Barack Obama elnök, David Petraeus CIA-igazgató, Leon Panetta “védelmi” miniszter és előző CIA-igazgató vezetésével, akik belebuktak többek között az Air France 447-es utasszállító felrobbantási ügyébe és a túlélők vízbe fojtásába, valamint a Delta utasszállító 255 utassal történő 2009-es karácsonyi felrobbantási kísérletébe.

A Pandrine hozzáfért a youtube egyes adataihoz, így már korán tudtuk, hogy egy bizonyos bűnszervezeti hálózat ugrik rá egyes Filmjeinkre, hogy betiltassa. A maffiát mindig úgy kellett élesítenünk, hogy a film youtube-linkjét FELJELENTÉSKÉNT el kellett küldeni Orbán Viktor, Pintér Sándor, Hende Csaba, az összes budapesti rendőrkapitányság, a polgári és katonai titkosszolgálatok, a bíróságok, a legfőbb ügyészség, a katonai ügyészség és a Fideszes, valamint Jobbikos országgyűlési képviselők címeire! A betiltások ezt követően úgy 1 órán belül megtörténtek!

Ha egy Filmről, Riportról láttuk, hogy az Orbán Viktor keze alatt működő polgári és katonai titkosszolgálati hálózat beindításával betiltaná a szélsőjobboldali gyűlöletmaffia, akkor ha nem akartuk a betiltást előidézni, nem küldtük el a maffiának, azaz a közpénzből fizetett hatóságoknak, titkosszolgálatoknak és himpellér, parazita, büntetőjogilag végletekig leamortizált országgyűlési képviselőknek! Ezért be sem tiltották!

Sőt! Olyat is megtettünk, hogy amikor egy-egy Filmet elküldtünk FELJELENTÉSKÉNT a hatóságoknak, ugyanazt a Filmet más youtube-fiókra is feltöltöttük! Mivel azonban annak linkjéről nem tájékoztattuk Orbán Viktort és közpénzből fizetett állami bűnözőit, ezért azok nem is kerültek betiltásra! Csak azt tiltotta be a youtube, amiről értesítettük Orbán Viktor, Pintér Sándor és Hende Csaba titkosszolgálatait és úgynevezett “nyomozó” szerveit! Szenzációs! Igaz?!

Az Orbán Viktor magánhadseregeként hírhedt agyonfizetett és agyonfinanszírozott TEK-nél (Terrorelhárítási Központ) szintén FELJELENTÉSEKET tettünk a politikai maffiahálózat miatt, mire természetesen csak további terror és házkutatás volt a válasz Orbán Viktor és a Pintér-banda magánhadseregei részéről! Az sem utolsó szempont a rengetegből, hogy éppen tegnap lehetett, amikor nyilvánosságra került, hogy eközben 10 vizsgált államból Magyarország a leginkább zsidógyűlölő állam. Orbán eszeveszetten üldözi azokat, akik nem zengik, hogy irts ki minden cigányt és irts ki minden zsidót! Orbán fasizmusa tényleg úgy néz ki, hogy ez már önmagában elég volt a diktátor határozott szkizofréniájának elmélyüléséhez!

Sőt! A youtube őrzi az elkövetői hálózat IP-címeit! MINDET! Azaz minden Barack Obama, Leon Panetta, David Petraeus és az FBI kezében van!

Azaz megvan az egész hálózat!

AZ EGÉSZ HÁLÓZAT!

Ha valaki – csacska, bugyuta kívülállóként – megkérdezi, hogy de hát akkor miért az USÁ-nál teszünk FELJELENTÉST, hiszen ők is elkövetők, de legalábbis látványosan ők biztosítják az egész bűnszervezeti hálózat működését és a magyar rendszer teljes tönkre tételét, akkor egy másik válaszkérdéssel felelünk: Miért teszünk FELJELENTÉSEKET a magyar államnál magyar állami bűntettek ellen? Sőt: Mondtuk mi bármikor is, hogy nem egy újabb amerikai önmerénylet készül, amilyen a World Trade Center (WTC) volt? Sőt, azt mondtuk évekkel ezelőtt, már akkor is publikálva az amerikai nagykövetséggel való, titkon rögzített beszélgetésünket, hogy az Egyesült Államok tudatosan készíti elő a következő World Trade Centert! És kiket küldött a magyar fórumokra akkoriban is a magyar titkosszolgálat az amerikai videónkhoz az amerikai eltussolások védelmében? Azokat az ugyanazon nicknevekkel, éveken át glasszáló, nem titkoltan hivatásos katonát és rendőrt, akik minden rendőrbűnözést, minden állami pszichiátriai bűnözést, az összes zsidók és cigányok, valamint Keresztyének ellen elkövetett Hitler-korabeli népirtást és tömeggyilkosságot pártoltak, és akik ellen éveken át hiába tettük FELJELENTÉSEINK tömegeit! Azokat küldték ki a magyarok, akik olyan kiváltságban voltak a magyar hadseregnél és a titkosszolgálatoknál, hogy nem csak nem kapták el őket, de Hende Csaba kész volt ezért önmagában is teljesen tönkre tenni hírnevét, büntetőjogilag végképp eladósodni, és ország-világ előtt egy ütődött, kettőig számolni nem tudó bohóccá válni!

Mivel kezdettől megvolt a youtube-on keresztül az egész bűnszervezeti betiltó hálózat, ezért a magyar Terrorelhárításnak (Orbán magánhadseregének) is túl könnyű dolga lett volna elkapni a hálózat tagjait, így nem csoda, hogy Orbán hatóságai ellenünk, a közérdekű bejelentők ellen tettek meg minden további intézkedést, a magyar hatóságok és a teljes médiamaffia pedig egységesen hallgatja el azt a mára világbotrányt, hogy 10 youtube-hozzászólóból általában 10 mondja azt pl. a cigányok elleni szervezett állami gyilkosságsorozatról, hogy jaj de jó, hogy Hitler irtotta a cigányokat és a zsidókat, sőt, ki kellene irtani az összes zsidót és az összes cigányt, ezért aztán éljen Orbán Viktor, vagy pedig éljen Vona Gábor!

A magyar államnál nem véletlenül tettünk annyi FELJELENTÉST a hálózat megbuktatására, nem csoda, hogy kizárólag fenyegetések és életveszélyes fenyegetések és hatósági, szervezett bűntettek (házkutatások, elhurcolások, koncepciós perek FASIZMUS VÁDJÁVAL stb.) voltak a válaszok!

AZAZ MEGVANNAK A MEGRENDELŐK! Orbán Viktor, Pintér Sándor és Hende Csaba! Egyrészt ha értesítjük őket, vagy azonnali, civileknek álcázott betiltásokhoz folyamodnak, miközben Magyarországon be is ismerték, hogy a hirhatter.com oldalunkat is (az egész HÍRHÁTTÉRT) a BRFK tiltotta be, a házkutatást pedig (három nappal előtte) Pintér Sándor közvetlen beosztottja, barátja és üzlettársa, Tóth Tamás budapesti rendőrkapitány követte el! Tehát mindezeket ugyanaz a kéz, Orbán Viktor, a népirtások imádatáról hírhedt Orbán Gáspár apja követi el!

Az IP-címek egy azonos bűnszervezeti hálózathoz tartoznak, amelyet a magyar állam indít be és mozgat, és határozza meg, hogy mire hivatkozzanak a hamis bejelentések tömegeihez! Amikor pl. szóvá tesszük, hogy a papi pedofília helytelen, és 10 kommentelőből 10 örvendezik annak, hogy Adolf Hitler tömegével irtotta a zsidókat és a cigányokat a II. Világháborúban, akkor az ilyet az összes választható alternatíva közül egységesen “GYŰLÖLETKELTÉS” címén tiltatják be! Azért ilyen egységesek, mert egyetlen hálózatról van szó, amit úgy kell aktiválni, hogy értesíteni kell az ország vezető titkosszolgálatit, hatósági szerveit és országgyűlési politikusait! Orbán nem titkolhatja másként sem, hogy gyűlöli, amikor valaki nem örül a cigányok és a zsidók teljes kiirtása gondolatának, mert amikor ilyenekre felszólító bűntettek miatt FELJELENTÉST teszünk nála és bűntársainál, nem ritka, hogy azonnal házkutatást indít ellenünk, és megígéri, hogy kiszélesíti a terrort! Tehát nincs az a bíróság a Földön, amelyik felmenthetné Orbán Gáspár és Orbán Ráhel apját, a világszerte hol fasisztaként, hol fasisztaként és elmebetegként nevezett magyar diktátort, Orbán Viktort, ráadásul ennyi ezer FELJELENTÉS után!

A BETILTÁSOKÉRT kifejezetten olyan esetekben reszkettek Orbán, Pintér és Hende, amikor azt kifogásoltuk, hogy Magyarországon Orbán Viktor és Vona Gábor rajongói hurráznak Adolf Hitler zsidók és cigányok ellen elkövetett tömeggyilkosságaihoz, ellenünk – ha feljelentést teszünk – házkutatásokat, bizonyíték-elkobzásokat, életvédelmi rendezvényekről fegyveres elhurcolásokat követnek el, valamint olyankor, amikor filmjeinkben Orbán Viktor, Pintér Sándor és Hende Csaba szervkereskedelmi ügyeiről és az orosz maffiával közös bombarobbantási ügyeiről és politikai gyilkosságairól szóltunk, Orbán és Pintér Clodóval, Jozef Rohac állami bérgyilkossal, Seress Zoltán magyar titkosszolgálati tömeggyilkossal való összefonódásukról, vagy a magyar állami pszichiátriai bűnözés iránti kacagó, a KGB stílusát tökéletesen másoló vigyorgást és idétlen vihogást elemeztünk, annak bevallott pártpolitikai szálaival és nem is titkoltan eltussolt bűntetteivel és mészárlásaival.

Tehát a népirtások bizonyítékainak eltüntetéséhez és a népirtások és színtisztán, tagadhatatlanul és vitathatatlanul abszolút karakterizált hitleri fasiszta gyűlöletterror biztosítására, fenntartására és továbbépítésére szokták értesíteni az elkövetői titkosszolgálati hálózatot!

A most betiltott Filmünk ide klikkelve: http://hirhatter.org/papi_pedofilia.htm
A Címe: Papi pedofília, Echelon, katolikus fasizmus, papi ügynökhálózat

Az előtte Betiltott ide klikkelve: http://hirhatter.org/a_part_amely.htm
A Címe: A párt, amely leghangosabban imádta a pszichiátriai terrorizmust

Az előtte Betiltott ide klikkelve: http://hirhatter.org/telefonvaltas_pinter_sandor.htm
A Címe: Telefonváltás Pintér Sándor, Orbán Viktor és az állami bérgyilkos Jozef Roháč kapcsolatáról – Molnár F. Árpád Clodóról és másokról, Fenyő János, Boros Tamás, Seress Zoltán gyilkosairól…

2012.03.22., 8.kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2012 március 24..

Egy hozzászólás to “A magyar rendőrségi-titkosszolgálati kommunikációs hálózat a bukás szélén! Megvan az orbán-pintér-hende-vona keze alatt működő, a youtube-ot terrorszervezetnek használó maffia! Megvan az egész hálózat!”

  1. Üdv, HírHáttér!
    Szeretném felvenni önökkel a kapcsolatot, talán hasznos információval szolgálhatok önöknek egy-két dologban. Az 1998-ban történt Aranykéz utcai leszámolással kapcsolatban és korábbi, a ’80-as években bevett, az állam és az orvosok közrejátszásával véghezvitt tömeges emberkísérletekről. Sokáig morfondíroztam hogy írjak-e vagy sem, de rászántam magam mert hiába tanultam jól az iskoláimban, hiába dolgoztam ki a belem, az állam nem fog rajtam segíteni, inkább elpusztít, legalizálva a tömeggyilkosságot. Kérem e-mailben keressenek meg. Apró, ám jelentős mozaik-darabkákkal rendelkezem ezekről a bűncselekményekről, és nekem is lennének kérdéseim önökhöz. Előre is köszönöm.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: