Az arab alsórendű faj, aminek nem járnak jogok Európában

szabo_timea_pm_egyenes_beszedSzabó Tímea (Párbeszéd Magyarországért) – egyébként nem rossz beszédében viszont – kifogásolta, hogy a magyar állam nem akarja megvárni a menekültek befogadásával stb. kapcsolatos eljárások végét, hanem a fellebbezés ellenére már kitoloncolná őket.

Üzenjük Szabó Tímeának: köszönjük, de megszoktuk, hogy a magyar állam nem várja meg az eljárások végét, hanem pl. az egyik legfőbb trauma, ami a gazdagok részéről éri a polgári lakosságot, a kilakoltatásoknál sem halasztó hatályú semmiféle fellebbezés vagy folyamatban lévő bírósági per. Így nekünk az a normális, ha az araboknak sem jár fellebbezés, hanem basszuk ki őket, mint a taknyot, mint macskát szarni. Mert minket a burzsuj így tanított, hogy így kell! És mivel agresszivitást tanultunk, ezért agresszivitást várunk el, sőt, fenyegetve követelünk az arab söpredékkel szemben! Ami nem jár nekünk, az nem jár az arab hulladéknak sem! Ha mi nem érünk annyit, hogy a saját hazánkban lakjunk valahol, akkor az arabok életet sem érdemelnek ezen a kontinensen!

Továbbá: amíg a burzsoázia, tehát a mi pénzünkből eltartott parlamentista arisztokrácia szarik a polgári lakosságra, sőt, az imperializmust azzal kezdte, hogy megteremtette a hajléktalanságot és kibaszott az utcára több tízezer embert, amíg a burzsuj nem hajlandó a földönfutóvá tett magyar tízezreket egytől egyig befogadni és visszaadni számukra a lakhatás biztonságát, addig egyetlen bevándorló muszlim félőrültet, analfabéta bűnözőt, idióta retardáltat és terroristát sem óhajtunk befogadni. A magyarok bevándorlók és idegenek a saját hazájukban, mégpedig a burzsoázia földesúr pártjai miatt, a Jobbiktól a Fideszen át az MSZP-ig és az Együttig. Amíg a mi pénzünkből élősködve, parazitáskodva, vérünket szívva és szívva, közben állati létű és az egész országot elbutító közmunkákat követelve a burzsuj alsórendű faj nem adja vissza a magyarok jogait – amikben a sokat átkozott Kádár-rendszer példamutató volt -, addig nem kérünk egyetlen koszos, rohadt, bűnöző bevándorlóból sem. Viszont fontos a parlamenti eltartottak közmunkabérből való megélhetése és annak prioritása, hogy hagyják abba a vérszívást, a parazitáskodást és az ingyenélést. Ugyanis mi, a felsőbbrendű és istenadta nép nem azért vagyunk, hogy jobbikos fasiszta hordalék és baloldali ikerpárjaik, a szintén imperialista és kizsákmányoló MSZP-k csicskáztassanak minket, leugatva és állatokként kezelve a saját hazánkban, hanem aki ezt teszi, azt le kell lőni, mint a veszett kutyát és a fajtisztítás után egy sokkal felsőbbrendű, tisztább, erkölcsösebb, szociálisabb magyar génállományból felsőbbrendű társadalmat lehet építeni, boldog állampolgárokkal.

De az az alsórendű, amelyik a mi fajunkat csicskáztatni akarja, jelentkezzen nyugodtan párviadalra, ne nép által fizetett burzsuj náci fotelekből követelőzzön, hanem mutassa meg, mi a francra olyan nagypofájú és mutasson élet-halál bátorságot! : +36/30/919-6386.

A muszlim terroristákról: Ezek a kis piti, primitív majomember iszlamisták olyan ostobák, mint a nácik. Ez a Tunéziában turistákat debilis, retardált, nácikra jellemző vigyoridióta stílusban lelövöldöző, terroristának nevezett kis alsórendű majomember is saját magát és céljaikat verte fejbe, mint a nácik szokták. Turistákra lövöldözni, elüldözni még a maradék jóindulatot és elfogadást is, ami az alsóbbrendű fajuk felé irányul, elüldözni népük bevételi forrásait, amiből fegyvereket stb. vásárolhatnak, ez amolyan tipikus vadember, alsórendű faji fasiszta ostobaság. Mint amikor a vona_gabor_jobbik_logovalJobbik üldözi ki külföldre tömegével az állati népeknek való elbutító és az egész társadalmat leépítő és nyomorba döntő közmunka pogromokkal az észt, a tudást, a tehetséget, a haladást, a jólétet, a tudás alapú társadalom alapvető pilléreit. Hogy maradjon a ganéj, a hulladék és a szemét.

Az arabok hozzánk képest csak majomemberek, amik kizárólag erős, vaskezű despoták rémuralma alatt képesek emberhez hasonló módon élni, és jellemző, hogy hiába vágják le a kezüket még azért is, ha lopnak, mivel csak majomemberek, ezért amint olyan környezetbe kerülnek, ahol nem irtják őket, azonnal utolsó rohadt moslék gyáva és gerinctelen féreg vadállatokként viselkednek. Mert hozzánk, felsőrendű fajokhoz, civilizációkhoz, kultúrákhoz és génekhez képest csak alsórendű állatok. Ezekből kiirtani sem sikerült a bűnöző, veszett kutya géneket. Ezek megrekedtek az emberi egyedfejlődés hajnalán. Nem valók a mi felsőrendű kultúránkba és nem valók a mi felsőrendű fajunk társadalmába. Az alsórendű fajokat ki kell rekeszteni a mi felsőrendű, genetikailag adekvátan felsőrendű fajunk országaiból és élhetnek rezervátumokban a saját primitív, sivatagos ősközösségi nyomortelepeiken, isteneik és uraik, a despoták rémuralma alatt. Mint az összes arab állami példa mutatja, az arabok csakis despoták alatt képesek a legnagyobb biztonságban, nyugalomban és jólétben élni. Mert alsórendűek, mert állatok.

A demokrácia és a jóindulat csak azoknak való, akik képesek azokban élni. Mérges kígyónak hiába nyújtunk friss tojást élelemként, mert a tojást felfalják, az élelmezőt pedig meggyilkolják. Disznót is hiába fektetünk baldahinos selyemágyba, mert összeszarja, összehányja, összemocskolja azt, beleürít, belevizel és beleszarik, és röfögve vágtatva, mint a tébolyult arab idióta, összetöri az egész berendezést. Hanem arab muszlim és arab a szeméttelepre, disznó pedig a disznóólba való.

Az előző bejegyzés:
A burzsoázia egy kiirtandó, rosszindulatú rákos burjánzás, ami irtja az Emberiséget
https://molnarfarpad.wordpress.com/2015/06/26/a-burzsoazia-egy-kiirtando-rosszindulatu-rakos-burjanzas-ami-irtja-az-emberiseget/

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 június 28..

Hozzászólás