Bayer Zsolt! Állj ki ellenem bunyóra, vagy rúgj már elém egyet, amiben több gerinc van egy utolsó orbáni féregnél!

Bencsik András; Bayer Zsolt

Bayer Zsolt

Bayer Zsolt! Kiállsz-e ellenem fizikai bunyóra Orbán Viktor, a Fidesz és általunk eltartott csótányotok, Nagy Gábor Tamás becsületéért? Mióta általunk eltartott gerinctelen csótányotok, Nagy Gábor Tamás I. kerületi polgármester feljelentett azért, mert interjút készítettem az ő utasítására utcára dobott, a politikusok és megannyi színész által közismert Csikós Juhász Imrével (Klikk!), azóta két lábbal tapossuk ezt a grazi pszichiátriai kezelt, népirtó, gerinctelen férgekből és hazaáruló patkányokból álló aljadék tetű pártot, a Fideszt és annak paranoid skizoid szociopata bűnöző alkatú pszichopatáját, Orbán Viktor haverodat.

Bayer! Ha nem mersz kiállni ellenem – mert miért mernél -, tudsz-e vagy tudtok-e felmutatni legalább egyetlen júdási hazaáruló görényt, amibe szorult legalább annyi férfiasság és becsület, hogy ki merjen állni ellenem az orbángörényi, vagy nagy gábor tamás-féle népirtó és fagyhalálgyártó bűntetteitekben verekedni, bunyózni, késelni, háztetőn vagy szakadék peremén halálos társasjátékozni stb. (ahogyan a fegyvernemről megállapodunk). Mert én még nem találtam köztetek soha, senkit, aki bármilyen ügyben ne csak nagyon messziről ugatni, röfögni és mocskolódni tudott volna, vagy a kilakoltatásáról tudósítás miatt nem a világszerte hírhedt köztörvényes bűnöző söpredék orbáncigányi, putrista házi politikai hatósághoz fordult volna, amit szintén a mi pénzünkből fizettek.

Bayer Zsolt! Találtok ti egyetlen két lábon járó emberszabásút közületek, ami ki mer állni a ti söpredék grazi OPNI-elnökötökért, vagy kilakoltató, szegényeket, jogvédőket és újságírókat üldöző összeférhetetlen pszichopatátokért, a mi pénzünkből kitartott dúsgazdag Nagy Gábor Tamásért?! Hogy nincs köztetek egyetlen két lábon járó emberszabású sem?! Miféle szarból és hulladékból áll a ti pártotok és holdudvara, hogy férfi tartást soha, egyetlen férgetekből sem sikerült kimutatni?!

molnar_f_arpad_eli_kaszas_ferfiak_europa_nojogok_text

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2016 március 13..

Egy hozzászólás to “Bayer Zsolt! Állj ki ellenem bunyóra, vagy rúgj már elém egyet, amiben több gerinc van egy utolsó orbáni féregnél!”

  1. Hát haverom! Egyet-kettőt én is átvállalok ha esetleg sok lenne a jelentkező!

Hozzászólás