Széles Gábort segítő szaktanácsadás, miért kell kivégezni a felcsúti Hitlert

Almási Mária egy idős és beteg asszony volt, akit a fagyhalálgyáros tömeggyilkos cigánybűnöző, Orbán Viktor kilakoltatott. A helyszínen voltam én is az Echo tv által titkolt Koppány Csoporttal. A kilakoltatásról tudósítás miatt Bayer Zsolt fideszes rendőrpatkányai (Nagy Gábor Tamás-minőségűek) belém kötöttek, mert nem akartak büszkélkedni azzal, hogy milyen egy rendőri fideszes, orbáni és nagy gábor tamás-szintű pártgörény.

Fricz Tamás; Csizmadia László; Stefka István; Bayer Zsolt; Széles Gábor

Balról: Bayer Zsolt, Fricz Tamás, Széles Gábor, Stefka István, Csizmadia László.

(Széles Gábor és Bayer Zsolt is nyilván emiatt lapítanak, amikor a cigánybűnöző ártatlan magyar és roma tömegeket dobál az utcákra, és holmi tartozások címén tömegesen ítél fagyhalálra, azaz a magyar polgári lakosság tömegei ellen ítél halálbüntetést.) Mivel a fideszeseknek nem tetszett, hogy egy általuk ellenségnek nyilvánított védtelen idős és beteg asszony utcára hajításáról tudósítok, ezért az általunk eltartott bayeri fideszes pártpatkányok elő is állítottak és fogdába is vágtak.

Na most az idős és beteg Almási Mária – a nagy gábor tamásista echo tv-s bayerizmus által kikiáltott népi ellenség – a kilakoltatását vezénylő és arról a helyszínen döntött XV. kerületi vagyonkezelő vezérigazgató elmondása szerint 68 ezer Ft-tal tartozott, ezért kell utcára dobni.

Mivel milliárdos nem volt a helyszínen, és fideszes jogvédők nem léteznek, ezért érthető, hogy a helyszínen összegyűlt vagyontalan és kilakoltatott szegények elkezdték összeadni Széles Gábor oligarcháéknak az idős és beteg asszony tönkre tevésére ürügyül szolgáló 68 ezer forintot. Ennek láttán a vagyonkezelő vezérigazgatója közölte a tényt: a orban_viktor_kotel_nyakaban_textFidesz polgármesterének (hozzáteszem: és orbáni országgyűlési képviselőjének) utasítására a szegény asszonyt akkor is ki kell lakoltatni, a pénzünk pedig mégsem kell.

Mindezt csak azért írom most le, mert egyik munkatársam, Emma Paradigma éppen most mutatott egy (általam már ismert) aprópénzes napi hírt, miszerint kicsit megemelik akasztani és családjával sírgödörbe lőni való fagyhalálos orbán viktor védelmi költségét, mégpedig 357 millió forinttal. Ez aprópénz a napi milliárdos egoista, sátáni önmagukra pocsékolások mellett, de éppen ezért is megér egy – Bogár László számára sem bonyolult – rutinszámolást:

Tehát ha Európa legmoslékabb cigánybűnözőjét (bayeri értelmezés szerint a magyarok számára egyetlen választható magyart), tehát ezt a orban_viktor_elmebeteg_texttelgrazi idegklinikás OPNI-retardált tömeggyilkos bűnöző cigányt, a magyar nép és minden cigány honfitársunk közveszélyes ámokfutó ellenségét agyonlőjük, akkor azt jelenti, hogy a mostani, plusz 357 milliós patkányvédelmi költségből 5250 olyan családot lehet lakásában tartani, mint amilyen Almási Mária volt.

Talán még Bayer Zsoltnak sem okoz nehézséget a nagy gábor tamási rövid fejszámolás: 1 darab bűnöző cigány védelme az kevesebb ember életének biztosítása, mint 5250 család, tehát nagyjából 15-20 ezer ember. Tehát – Széles Gábor máris buzgón bólogat Nagy Gábor Tamással, egymást tarkón verve – közös haverjukat, Orbán Viktort, a retardált tömeggyilkos pszichopata ámokfutó népirtó cigánybűnözőt feltétlenül agyon kell lőni.

Széles Gábornak, Bayer Zsoltnak és Bogár Lászlónak a szaktanácsot adta, és további ingyenes szaktanácsadójukként várható: Molnár F. Árpád.
(A HírAréna főszerkesztője, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA

alapító-főszerkesztője, minden magyarok első HAARP-
és elmeprogramozást leleplező filmjei rendezője, akit
minden európai idők legtöbb Echelon-tanúja keresett meg
a világ mindenféle részéből.)
Tel.: +36/30/919-6386

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2016 március 14..

Egy hozzászólás to “Széles Gábort segítő szaktanácsadás, miért kell kivégezni a felcsúti Hitlert”

  1. Viktorbánt meg kell védeni önmagától, s erre csak egy gondozott aknamező képes – hálószobától fürdőszobáig. Grazbol nem kellett szöknie, ki lett rúgva mert demoralizálta a személyzetet. A Wagner-Jaureggbe sem kell, kihalna az intézet. Nincs mit tenni – a népnek kell őt megvédeni…a fentebb említett módon..szegény…

    2016. március 14. 17:35 “Molnár F. Árpád blogja” írta, :

    > Molnár F. Árpád posted: “Almási Mária egy idős és beteg asszony volt, akit > a fagyhalálgyáros tömeggyilkos cigánybűnöző, Orbán Viktor kilakoltatott. A > helyszínen voltam én is az Echo tv által titkolt Koppány Csoporttal. A > kilakoltatásról tudósítás miatt Bayer Zsolt fideszes rendőr” >

Hozzászólás