A fideszes nyuggerférgek bűnözők és a mindannyiunk ellenségei

zombi_nyugdijasAz interneten kommentelő fidesz-szavazók is echte bűnözők. A fideszes barom általában arról ismerszik meg, hogy minden létező kormányzati és grazi, OPNI-diliházas szervezett maffiabűnözést véd és követel, és mindenkit harsányan gyűlöl, aki nem élteti a szervezett bűnözést és maffializmust, valamint arról ismerszik meg a neten kommentelő és minden tisztességesebb ellen uszító bűnöző fideszesek jelentős része, hogy nyugdíjas, ezért mindenkit leszar, mert neki mindig van havi jövedelme, bármilyen kormány regnál, így a politika számára olyan, mint focidrukkernek az önkényesen választott kedvenc futballcsapat, ami mellett mindenki mást mindenféle bűncselekmények elkövetése mellett gyűlölni lehet.

Nem véletlen, hogy a nyuggerbűnözés miatt most egy nem a fidesz által kreált ellenségkép, hanem egy tömegeiben valós ellenség megrajzolására és becsmérlésére kerül sor több közéleti személy és sok internetező részéről, amely tárgya a nyugdíjas, mint a gátlástalan pártbűnözés, az érzéketlenség, a rosszindulat, a bűnöző életvitel, a hazaáruló, a nemzetellenes, az antiszociális, a hazug, a demagóg, az ocsmány, az undorító, a diktátor, a faragatlan, a bunkó, a tahó, az erkölcstelen, a söpredék.

Nem is tudom hirtelen, mennyire van szükség nyugdíjrendszerre. A nyugdíjas bűnözés annak az orbánnak vastapsol, amelyik kifosztotta és elkergette a fiatalságot és az életerőt, és amelyik orbánféreg miatt általános vélekedés a nyugdíjas bűnözők részéről is, hogy eltörlésre fog kerülni a nyugdíj. Kérdem: nem most kéne eltörölni a nyugdíjrendszert, amikor a nyugdíjas degeneráció – a fideszes söpredék nehezék miatt – minden eddiginél inkább méltóbbá lett rá? Aztán miután a nyuggerbanditizmus – amely a mi pénzünkből és unokáink jövőjéből parazitáskodik, vérszívóskodik, ingyenélősködik – nem támogatja tovább a polgári lakosság abszolút kifosztását és jogfosztását, akkor majd kaphatnak annyi szociális segélyt, amennyit azok a kisvárosi és falusi munkanélküliek, akik Budapestre mennek hajléktalannak, mert a saját vidéki lakásukban éhen halnának. (Tehát akik a fidesz és orbán oldalán gyűlölködő és uszító nyuggerbűnözők történelmi bűnei miatt esélytelenek arra, hogy bármit kapjanak.)

Mostanáig egész életemben véremben volt, hogy tisztelni kell a nyugdíjasokat és az idős kort. De mostanra annyi, a moslék pofájával a gátlástalan és szociopata népirtó maffializmusért gyűlölettel őrjöngő pondró parazita nyuggerférget láttam és olvastam, hogy kevés undorítóbb és ocsmányabb fajtát látok a magyar nyugdíjasnál. A fidesz antiszociális pogromja végre nekem is megtanított legalább annyit, hogy miután a legjobbaktól és az ártatlanoktól elvettek mindent, ideje lenne a bűnöző fajt is szemétként az utcára hordani. Ahogy a Biblia írja, hogy ünneplésük szemetjével együtt legyenek az utcákra hordva, mint a ganéj.

Azt hiszem, ez az orbántól való 0,9 százalékos nyugdíjemelés, ahol a Föld bolygó talán leghírhedtebb cigánybűnözője lenullázta a bolond nyugdíjas híveit, méltó kezdet. Csak így tovább! Van még mit pótolni, mert bár reálértékét tekintve a negatív értékű nyuggerhorda nyugdíja sokat csökkent az orbáni gyönyörkormányzás óta, viszont látva a parazita nyugdíjas degeneráció népünk és ifjaink, gyermekeink és unokáink elleni gyűlöletét és rosszindulatú pártröfögését, látva a minden maffializmus és banditizmus abszolút gerinctelen kiszolgálását, nincs az a megvonás, amit ne érdemelt volna meg ez a vén gazember nyuggerféreg nyuggersöpredék. Úgyhogy orbán viktorral az élen van min dolgoznunk.

Minden nyugdíjas felelősséggel tartozik minden ifjúért. Ha a nyuggerdegeneráció kollektív bűnösként és bűnöző csőcselékként ennyire nem becsüli a nemzet felnőtteinek és ifjainak, valamint gyermekeinek életét, akkor nem méltó, csak az országból elmenekülésre, a kilakoltatásra, a hajléktalanságra, az utcára, a szemétre, a fagyhalálra, a kórházi ellátás hiányára, az elfekvőre és a halálra. Ha egy bűnöző degeneráció ennyire elfeledte, mivel tartozik a nemzetének, és amikor a nemzet legnagyobb pofájú ellensége az a réteg, amely nem fel-, hanem leépítette az országot, és most az ifjak nyomorából élősködik és parazitáskodik, akkor már ne az ifjak nyomorán, elmenekülésén és tömeges pusztulásán, hanem saját nyomorán, külföldre menekülésén és tömeges pusztulásán tanuljon emberséget. Hogy a nyugdíjas generáció ne az undor és a megvetés mintapéldája legyen, hanem majdan a távoli jövőben olyan megbecsülés járjon neki ismét, amiben a nemzet putrielnöke, orbán viktor előtt, a világ talán leghírhedtebb cigánybűnözője, a nemzet parazitája és ocsmány férge előtt részesült.

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2016 november 19..

Egy hozzászólás to “A fideszes nyuggerférgek bűnözők és a mindannyiunk ellenségei”

  1. ​amíg a jelenlegi nyuggerek feldobják a pacskert, úgy kiplunderolják a budget-et, hogy nekünk már nem lesz miből éhen dögleni. Mert az utánunk jövő nemzedék külföldön fizeti a tébét…​

    2016. november 19. 12:33 Molnár F. Árpád blogja írta, :

    > Molnár F. Árpád posted: “Az interneten kommentelő fidesz-szavazók is echte > bűnözők. A fideszes barom általában arról ismerszik meg, hogy minden létező > kormányzati és grazi, OPNI-diliházas szervezett maffiabűnözést véd és > követel, és mindenkit harsányan gyűlöl, aki nem élteti a sz” >

Hozzászólás