Húzzatok a kurva anyátokba, Gőgös Zoltán

gogos_zoltan_mszp_morcGőgös Zoltán (MSZP), hiába rinyálsz, ti soha a büdös életben nem fogtok kormányt váltani, mert ti nyíltan az ellenségeink vagytok. Zsinórban többedjére hívtunk titeket, meg a DK-t, meg a PM-t, meg az LMP-t, meg az Együttet kilakoltatás ellen tiltakozni, és a tőlünk kapott milliós fizetéseitek ellenére egyetlen kibaszott idiótát sem voltatok hajlandók küldeni soha.

Csak a Jobbik. Kizárólag a Jobbik. Csak. Kizárólag. Egyedül ők mutatják, mintha fontos volna, hogy miattatok 1 millió 200 ezer embert fenyeget kilakoltatás csak a deviza miatt is!

A legutóbbi kilakoltatásra is számos, és egymással szemben álló civil szervezet eljött, és előzőleg is megakadályoztuk a kilakoltatást. Az elmúlt kb. 7-8 kilakoltatásból kb. 5-6-ot megakadályoztunk.

De ti lemondtatok a dicsőségről örökre, mindezeket kizárólag és abszolút módon nélkületek és a ti ellenséges állagotok ellenére értük el. Maradt nektek az eltörölhetetlen szégyen, mert ti árulói és ellenségei vagytok a magyar népnek.

A legutóbbi esetben nagymamát, aki két beteg kisgyermeket nevel, plusz egy 1956-os, 84 esztendős hőst akart a fajtátok utcára dobni, de mi megakadályoztuk.

Ti nem, mert most sem jöttetek. Most már nem is válaszoltok, most már nem is hazudjátok, hogy jöttök, mert gazemberek vagytok, utolsó gerinctelen gazemberek, nyíltan ellenségei a magyarságnak és az emberiségnek, ti, minden magyar halálos és esküdt ellenségei.

És mi mind így véljük, az összes egymás mellett álló és egymással ellenséges, de összefogásra képes civil szervezet és civil.

Fölösleges ballaszt vagytok a nyakunkon, ellenségesek, rosszindulatú bankárfasiszta iszlamizáló kilakoltatók, bankmentő csomagos, iszlám-beömlesztő sorosista kilakoltató büdös nácik, úgyhogy húzzatok el a jó büdös francba. Ti nettó népirtó iszlamizáló magyargyűlölő rasszista fasiszta nácik.

Amik vagytok, az egy hazátlan, antimagyarita, sorosista kilakoltató bankárfetisiszta szemkilövő törpepárt. Húzzatok a kurva anyátokba, Gőgös Zoltán.

Te szemkilövő terrorista sorosista muszlim-náci.

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2017 november 17..

Egy hozzászólás to “Húzzatok a kurva anyátokba, Gőgös Zoltán”

  1. Ó,a Jobbik is egy náci párt,csak azért tünteti magát jó fényben,mert a fidesz helyett ő kar hatalomra jutni.

Hozzászólás