Kaczynski és a 100! – Előtte, velünk, hogy egy állam vezetése utasszállítóval megsemmisítésre! (Levél Jaroslaw Kaczynski, Donald Tusk, a lengyel titkosszolgálatok … részére)

Kaczynski és a 100! – Előtte, velünk, hogy egy állam vezetése utasszállítóval megsemmisítésre! (Levél Jaroslaw Kaczynski, Donald Tusk, a lengyel titkosszolgálatok … részére)

Készült: 2011-11-08. [MEGJEGYZÉS: Elküldve Budapest összes rendőrkapitányságának, rengeteg magyar és külföldi igazságügyi szervnek, miniszterelnököknek, számos külföldi diplomáciai képviseletnek, több tucat országgyűlési képviselőnek, médiumok tömegeinek, belföldi és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatoknak stb. Ahogy gyakran, a Levelet – a postázás előtt – ezúttal sem olvastuk újra, így egy apró betű-elírás benne maradt (a “feleljük” helyett “felejük”), amit – az eredeti dokumentum megőrzése okán – ezúttal sem javítottunk ki.]

Jarosław Kaczyński! Donald Tusk! Lengyel titkosszolgálatok!

Legújabb S8-as Filmünkben (világszerte feltöltve, látható pl. ide klikkelve vagy ide kattintva) jó hírekkel szolgálunk a lélekkereskedő, Echelon-titkoló, egyoldalú pártfogásunk ellenére minket mindvégig cserben hagyó, az Emberiség ellenségeivel parolázott Lech Kaczynski és bandája haláláról. A hír arról szól, hogy árulóknak Júdásbér dukál! Megértetted, Tusk!?

Tusk! A ti kormányotok és titkosszolgálati vezetőitek a Világtörténelem idiótáiként és pancsereiként vonulnak be a Világtörténelembe, amit majd mindenki megtud! Eljön az idő, amikor hazugságvizsgáló géppel hitelesítjük, miért kellett a tömeggyilkosoknak és társainak igaz Istenítélettel kivégeztetniük! Nem tudtuk, melyik állam vezetése ellen, de azt igen, hogy utasszállító repülőgéppel megsemmisítésre irányoztatott egy állam teljes vezetése(!), ti viszont olyan ostobák voltatok, hogy tanácsot ott, ahonnan minden, nem kértetek, pedig ingyen volt, az Áldást elvetettétek, és idióta világhülye kémfőnökötökkel együtt úgy szálltatok utasszállítóra, hogy ha megkérdeztétek volna, akkor valamennyien életben maradtok! Minimum annyi lett volna, amikor az egyszerű biztonsági kérdést felteszitek, hogy azt felejük:

   – Micsoda?! Ti lennétek azok a pancserek, ráadásul a tervezett módon, tehát megpakolva az utasszállítót egy állam vezetésével!? Akkor ne szálljatok fel, mert ti vagytok a célpont! Le fogtok zuhanni!

Nos: analfabétizmusotok és AZ ISTEN Páratlan Kegyelmi Ajándékainak elvetése örök példázatot teremtett rólatok!

Nyilvánvalóan azért nem lokalizálták nekünk, mely állam vezetése került soron következő kiirtásra, mert ha megtudjuk, hogy a lengyel kormány a célpont, jó eséllyel ellene mondunk. De egy állam vezetésének muszáj volt kiirtatnia, mert ember- és lélekkereskedő fajotok kizárólag polgári utasszállítók elleni tömegmészárlásokat védett! Ezért egy állam elválasztásra került, és ez így jó! TI LETTETEK A CÉLPONT! A JÚDÁSOK JÚDÁSOKKÉNT VÉGEZTÉK! MERT MINDIG VAN EGY NAGYOBB HAL, AKIÉRT “BÁRMIT” MEGTESZ AZ A HATALOM, AMELY AZ EGÉSZ VILÁGOT IRÁNYÍTJA, ÉS AMELY TETSZIK VAGY SEM, NYILVÁNOSSÁGRA TÖR!

Látván, ahogy a bejelentéseink ellen az MSZP-től a fideszbe átmentett titkosszolgálati vezető, Balajti László NBH-igazgatón keresztül a magyar kormányok olyan nagyokat derültek a titkosszolgálat épületében is a Kaczynski-banda halálán (lásd pl. ide klikkelve egyik korábbi Filmünket 2011.02.18-án, 8 perc 8 másodpercben!), miközben ti az életben maradt ikerrel, orbánnal az élen, a médiában olyan búslakodó pofákat vágtatok, úgy véltük, irányt váltunk mi is! Ha nektek tanácsos nem kell, csak ellenség, akkor legyen csak ellenség!

A vihogókkal való szövetségetek, AZ ISTEN és az Emberiség Védőivel és elválasztottaival szembeni árulásotok arra is sarkallhat minket, hogy legközelebb, amikor a magyar titkosszolgálatok épületeibe megyünk, már ne orbán viktorotok, hanem mi kezdeményezzük Kaczynski és 100 társán a nevetést és hahotázást! De jobbat már biztosan kezdeményezünk!:

Lengyelország, az áruló kormány veszélyt jelent Oroszországra is! Ezért nektek feltétlenül be kell hódolnotok Putyinnak, de térdre előtte(!), továbbá az Amerikai Egyesült Államok, Barack Obama, Leon Panetta és David Petraeus állandó CIA-agressziója miatt kezdeményezzük az orosz titkosszolgálatoknál és Vlagyimir Putyinnak címezve egy orosz fejlesztésű interkontinentális rakéta-elhárító rendszer telepítését Lengyelországba!

Ja! És szóljatok orbánnak, hogy ha megint Varsóba repül, más úton mi is szívesen odamegyünk együttes gyászolásra, amit aztán magyarországon, a titkosszolgálatnál, egy miniszterelnöki banketten való, Orbánnal, Pintérrel és Hende Csabával közös nagy hahotázás követ!

Na! Ki kér egy országot?!

 SUPERIOR!: Delta-Kód! Delta-Kód!

2011.11.08., 8. kerület, A Próféta Helye,
Buda/Pest, Hungary

A Levélben hivatkozott, szuper 8-as napon (2011.02.18-án) rögzített, 8 perc 8 másodperces Filmünk erre a feliratra klikkelve vagy ide kattintva is megtekinthető! HÍRHÁTTÉR TV: A Gyalázott Lengyelország – Az Orbán-Pintér-halálkormány mulatozásai a lengyel államvezetés lemészárlásán (Titkosszolgálati tapasztalatok!)
(Film, 8 perc; KLIKK!)
A Filmre, annak Címét Internetes keresőbe írva ugyancsak rákereshet!

A Levélben hivatkozott Legújabb Super 8-as Filmünk ide klikkelve vagy erre a feliratra kattintva is végignézhető! : HÍRHÁTTÉR TV: 8. kerület, 18-a: S8-halott újra ELI és a romagyilkosságok körül! (És Filmként a hajléktalanságról és az eszközként használt orbáni népirtó pszichopatákról)
(Film, 18:38.88 perc; KLIKK!)
[Zene: Martinů: V. szi
mfónia]
A Filmre, annak Címét Internetes keresőbe írva ugyancsak rákereshet!

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2011 november 10..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: