Nem mer válaszolni a Hír tv, miután drogtesztre hívtam ki őket

Miután az orbáni Hír tv valami elképesztő undorító, rosszindulatú és provokatív módon belekötött több országos médiába azzal, hogy ki mernek-e állni drogtesztre – miközben a Hír tv saját újságíróit nem merte erre a célra felajánlani -, levelet írtam a Hír tv-nek, azzal, hogy én viszont nem csak vizelettesztre hívom ki őket – amire ők hívtak több, Orbán Viktort bíráló lapot -, hanem vizelet-, vér-, hajvizsgálatra, meg amit még a modern tudomány elbír. Ugyanis a vizeletteszttel nagyon könnyű csalni, mivel pár napos drogkihagyás után jobbára semmi nem mutatható ki, de például a hajszálból minimum félévre, más vizsgálatok esetében hosszú évekre visszamenőleg is kimutatható drogfogyasztás. Márpedig ha olyan utolsó hazug és megbízhatatlan, mindenféle rekordbűnözést támogató, az EU 28 állama demokratikus és emberjogi sereghajtó bandájáról van szó, amilyenek a Hír tv lakájai, akkor a vizeletcsalás a minimum, amit alapból feltételez róluk az ember.

molnar_f_arpad_eli_duna_margitszigetA Hír tv-nek írt levelem le is közölte a HírAréna, 2014. december 13-án, azaz immáron nemsoká három héttel ezelőtt. A cikk címe: Molnár F. Árpád keményen visszavágott az Index, a HVG és a 444 újságíróit kriminalizáló Hír tv-seknek!

Az említett lapok egyébként nem érdemeltek részemről ekkora védelmet, hanem az háborított fel, hogy ez a sötét orbáni bűnbanda az újságírók ellen meghirdetett drogteszttel kriminalizálja a teljes újságíró társadalmat, hogy saját Európa-rekorder legutolsó sötét bűnözői, harácsoló, rosszindulatú oligarcha elnöki diktatúrájáról elterelje a figyelmet. És ezt a barbarizmust lovagolja aztán meg a Hír tv, ami nem több Orbán Viktor söpredék szintű lakájmédiájánál és beleköt olyan lapokba, akik felől hiányolja a Hír tv-hez hasonló gátlástalan talpnyalást.

Orbán Viktor újságírók elleni kriminalizálását személyes sértésnek és személyem kriminalizálásának vettem, annak ellenére, hogy íme, a teljes nyilvánosság előtt ki akarok állni teljes spektrumú drogtesztre a más médiumokat provokáló Hír tv-sekkel szemben (rommá is verném őket), ahogyan soha nem fogom elfelejteni azt sem, hogy Orbán Viktor hasonló alantas, söpredék módszerekkel kriminalizálta a hajléktalanokat is, börtönnel büntetve a szegénységet, aminek jelentős zömét ő okozza.

Mondanom sem kell, hogy annak ellenére, hogy eredetileg a Hír tv-nek írt levelet is elküldtem – a Hír tv-n kívül – több száz további címre (országgyűlési képviselőktől, miniszterelnökökön át, számos vezető médiának stb.), egy fia hivatalos választ sem mert írni a Hír tv-től senki és természetesen telefonon is annyira mernek felhívni, mint iskolakerülő és bukott tanuló a fizikatanárát.

A magyarországi hibbantság és újságírók között is tenyésző lakájság és butaság miatt azon ötletemet sem merte senki továbbvinni, miszerint ha már ennyire benne van Orbán és a Fidesz, akkor nosza, mivel ma már csupán 30 ezer forintba kerül egy poligráfos vizsgálat, ezért vezessük be politikusok esetében a kötelező hazugságvizsgálatot és addig senki ne lehessen még egy pár ezer fős község polgármestere sem, amíg át nem ment a hazugságvizsgálaton, miszerint elkövetett-e korrupciós bűncselekményt az elmúlt iksz esztendőben.

Nem kell mondani, hogy a minket zaklató és megbélyegző orbáni bűnöző banda úgy elhasalna, akkorát bukna egy ilyen poligráfos vizsgálaton, hogy azonnal lehetne őket kiszórni – a Hír tv-s talpnyalóikkal együtt – a Világtörténelem egyik legbüdösebb szemétdombjára!

De lásson mindenki csodát! Az ilyen kiváló ötleteket szinte soha, senki nem meri átvenni és tovább terjeszteni! Ismét a HírAréna és a HÍRHÁTTÉR az egyetlen, aki a terjesztésben nem csupán élenjáró, de kizárólagos!

Így vérzik folyamatosan és így engedi magát a neki ásott sírba lövöldözni ez a szánalmas, szerencsétlen, buta és tudatlan nép. Nem is részletezem, mi mindenre gondolok…

Helyette még egy cikkajánlat, ami a fenti ötletemről a HírArénán megjelent: Drogteszt (azaz népzaklatás) helyett kötelező poligráf minden politikusnak!

Molnár F. Árpád (ÉLI) – Tel.: +36/30/919-6386.

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2014 december 30..

Egy hozzászólás to “Nem mer válaszolni a Hír tv, miután drogtesztre hívtam ki őket”

  1. Besirtam… az összes hivatalosan elismert és köztisztelednek örvendö médiaceleb be van állva a drogtól, bazeg, mint a rigor mortis…Csak neked nem kell drog, Eli…neked ott vagy te.Ami azt illeti, a jó meglátásaid meg kell tanulnod tálalni. Mint egy mesterszakács a mekkdonaldszos müszart…még a promi fökóstolók is elhitték neki, hogy biokaját nyámnyognak…közben az összes szemét a Macmestertöl volt…na gyakorolj…küldjk néhány vaskos vulgarizmust? Szivesen.

Hozzászólás