Orbán-kormány, szervkereskedelem, Molnár F. Árpád, Assange és a WikiLeaks

molnar_f_arpad_eli_viz_blue_rodin_the_thinker2011-ben cikket írtam az állami szervkereskedelemről és megírtam, hogy egy csoport megkeresett és pénzt kínál azoknak, akik információkat adnak Orbán Viktor, Pintér Sándor és az illegális szervkereskedelem vonatkozásában.

Másnap Pintér Sándor barátja és üzlettársa, Tóth Tamás budapesti rendőrfőkapitány aláírásával házkutatást tartottak nálam, lefoglalták a számítógépeket és az adathordozókat (ezeket soha többé nem adták vissza), 3 napon belül pedig betiltották a Hírháttér Multimédiát.

Onnantól kezdve az összes magyar szolgáltató, ahová előfizettünk, rövid úton közölte, hogy beszüntetik a médiánkat, mert a magyar hatóságok megfenyegették őket azzal, hogy ha nem teszik, a teljes szerverrendszerüket és az összes előfizetőjüket is blokkolják. Azaz akkor a teljes szerverrendszerüket megbénítják.

Azóta külföldi szervereken vagyunk, egyszerre jó pár helyen és több országban.

Az ellenem folytatott politikai házkutatás és média betiltás tényét titkos levelezésekkel tárgyalta az amerikai hírszerző és elemző cég, a Stratfor. A titkos levelezések egy részét hekkerek ellopták és eljuttatták a Julian Assange által vezetett WikiLeaks-hez, aki nyilvánosan publikálta. Az amerikai hírszerző jelentések arról szóltak, hogy Molnár F. Árpád tényfeltáró magyar újságíró, aki a Hírháttér Multimédia vezetője, és azért tarthattak nála házkutatást és tilthatták be a médiát, mert Orbán Viktor célja az lehet, hogy felszámolja a független médiát Magyarországon, és a Molnár F. Árpád, meg a Hírháttér Multimédia elleni akció lehetett az első lépés.

Mindezt az amerikaiak már 2011 első felében megállapították.

A magyar “ellenzéknek” és a magyar “ellenzék” médiáinak még nagyjából fél évtized kellett ehhez…


Molnár F. Árpád, a HírAréna Online főszerkesztője, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője. Aki bajban van, bármiben segítségre szorul, vagy nekünk segítene bármilyen téren: Tel.: +36/30/919-6386.

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2019 április 15..

Egy hozzászólás to “Orbán-kormány, szervkereskedelem, Molnár F. Árpád, Assange és a WikiLeaks”

  1. KORTÁRS HELYZETJELENTÉS A MAGYARORSZÁGI BELSŐ ÉS KÜLSŐ ELLENSÉGEINKRŐL, PARAZITÁKRÓL ÉS EGYEBEK‼️‼️‼️👩‍⚖️👨‍⚖️😭
    BRUTÁLISAN ŐSZINTE ÖRÖKBECSŰ TANMESE DOLGOSOKRÓL ÉS ÉLŐSKÖDŐKRŐL!!!
    TUDD AZ IGAZSÁGOT!!!
    1. Tücskök és hangyák
    2.A tücsök beszól Tücskök és hangyák folytatása
    MÍG ÉLSZ: HÁLÁS LESZEL‼️‼️‼️😉🙏

Hozzászólás