Csábító a kurd hadsereg az ISIS ellen, és az amerikaiak megbízhatatlan pofáját sem kell bámulni

kurd_hadsereg_pesmergakBizonyára nem kellene kétszer mondani, hogy menjek a kurdokkal az Iszlám Állam ellen harcolni. Azt nagyon sokszor kellene mondani, ha a magyar kontingensbe hívnának, mert az csak egy amerikai lerakat, milliárdokért. Olyan, mint amikor az ember géppuska helyett Tiborcz István selyembugyiját próbálja magára.

És nagy előnye a kurd hadseregen belül (tehát a pesmergáknak), hogy ellentétben a nyugattal nem kell állandóan bámulniuk az amerikaiak megbízhatatlan, jellemtelen, nyámnyila, áruló, gerinctelen, anonim hekkerekként bujkáló, WTC-romboló jellemtelen pofáját.

Az Iszlám Állam (ISIS) ellen harcoló kurd hadsereggel való friss magyar interjú és összeállítás:

Nyomatékos, hogy a kurdok közt is terjed, hogy az iraki vezetés mintha átadná sokszor a területeit az Iszlám Állam tömeggyilkos terroristáinak. Olyasmi, mint amikor ugyanaz az amerikai kéz, amelyik harcol az Iszlám Állam ellen, közben mindazon területeken, ahol akarja, szabotálja az ISIS elleni háborút és megfosztja saját hadseregeit az élelemtől, a lőszerektől és a fegyverektől. Ahogyan 2001-ben, a WTC idején tették, amikor még a saját Pentagonjukat is lebombázták, és amikor  – láss csodát – Osama Bin Laden mint valami haver, nem akarta lebombázni a CIA és az NSA épületeit. Mint valami haverok. Minden más célpont mehetett, de a CIA és az NSA mint valami tömeggyilkos, iszlamista terrorista szövetséges kocsmahaver, abszolút megkímélésre került. Holott aki tényleg háborúban áll az USÁ-val, az jobbára először is – részemről is ez a természetes – a White Hall mellett a CIA-t és az NSA-t bombázná le. Kivéve, ha ezekkel összejátszva irtjuk az amerikai célpontokat. Mint nyilván Osama Bin Laden tette.

Az amerikaiak megbízhatatlan, gerinctelen, tróger júdások és hálátlan, jellemtelen terroristák. Minden baj és probléma okozói és gyártói. Ocsmány söpredék banda.

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 május 30..

Egy hozzászólás to “Csábító a kurd hadsereg az ISIS ellen, és az amerikaiak megbízhatatlan pofáját sem kell bámulni”

  1. Amikor a WTC.t “megtámadték” rohant éretm a szomszédom: “Gyere gyorsan, megtámadták Amerikát” Atmentem, néztem a bulit 3 percig és azt mondtam”Amerika megtámadta saját magát.” Ezzel otthagytam az egészet – tovább nem érdekelt. Osama bin Ladenben pont annyire hiszek, mint a fogtündérben…sorry, a fogtündért hajlamosabb vagyok elhinni. Az Al-Kaida és az IS mesterségesen létrehozott terrorista szervezetek…és most, lehet, hogy megöltök – egyik fö támogatójuk a Liquid, ami mindenhova befolyik, ahol még nincs a csatorna hullákkal elrekesztve….Divide – et impera….

Hozzászólás