Nos, például így kell végleg tönkre tenni Európát

mozaik_molnar_ufo_super8_air_trainFurcsa, hogy rajtam kívül (még!) senki nem beszél arról, hogy amúgy a Föld bolygó bármely nagyobb vagyonocskával rendelkező üzletembere kifizethet a 200 millió lakosú Pakisztánban, vagy a 178 millió, ugrásszerűen növekvő lakosú Nigériában stb. egy-egy közszolgálati vagy más fősodratúnak nevezett médiumot (ez még egy miniszterelnök lefizetésénél is egyszerűbb), és hónapokon belül meg lehet indítani Pakisztánból minimum 10, de akár 30 millió embert, Nigériából 10, de akár 30 millió vagy még több embert Európába azzal a jelszóval, hogy Európa vár titeket, autóval, lakással, állandó jövedelemmel, amerikai autóvásárlós munkanélküli segélyekkel stb. Ez csak két ország, tehát csak szólok, hogy amúgy ha utálnám Európát mindazokért a gaztettekért, amiket ellenem elkövetett, akkor én is elkezdhetnék ennek érdekében komoly lobbitevékenységbe.

Meg akkor is, ha egyébként akarok bosszút állni.

Gondolja csak el mindenki: pl. Pakisztánból se perc alatt megindíthatunk háromszor annyi menekültet, mint ahányan összesen élnek Magyarországon. Elintézhetjük Európát annak egész további konvencionális történelmére, végleg. VÉGLEG!

Nos, ki akarja szétverni Európát? Soros György? Netanjahu? CIA?

molnar_f_arpad_halal_angyalaiVilágvége tanácsokkal továbbra is szívesen szolgálok. Az ujjamból kirázok a változó helyzetekhez igazodó új és új atombombákat és más sugárzó csodákat, mint Kaczynski idején.

(A fentieket pár perccel ezelőtt írtam Széles Gábor Facebook-oldalára, de úgy gondoltam, miért maradjon csak a fél világ csendeseinek asztalán, ha egyszer lehet nagyobb közkincs is.)

Molnár F. Árpád a HírAréna főszerkesztője,
a HÍRHÁTTÉR alapító-főszerkesztője,
minden magyarok első HAARP- és
elmeprogramozást leleplező filmjei rendezője,
akit minden európai idők legtöbb Echelon-tanúja
keresett meg a világ mindenféle részéből.
Tel.: +36/30/919-6386

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 augusztus 29..

Egy hozzászólás to “Nos, például így kell végleg tönkre tenni Európát”

  1. NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS ÉS FELJELENTÉS ORBÁN VIKTORHOZ A SPERMADONOR KONTRA ÓRIÁS-STADIONOK ÜGYÉBEN, A FACEBOOK OLDALÁN (IS)

    Tejfalussy András : Kedves Orbán Viktor! Tudod, hogy nemrég 153 magyarból már csak 3 felelt meg spermadonornak. A kálium műtrágyák és a “stop só program” okozza. A hatás-mérésekkel bizonyítását lásd a http://www.tejfalussy.com honlapomon. Ha folytatni engeded a fajirtást, akkor kiknek, a migránsoknak építitek az óriás-stadionokat? Tekintsétek ezt közérdekű bejelentésnek és feljelentésnek!

Hozzászólás