Ha a grazi pszichiátriai szökevény hobbija nem a foci, hanem az orvoslás lenne…

Ha a grazi pszichiáterektől szájszél-nyalós antipszichotikumokkal szalajtott pszichiátriai kezelt futóbolond Orbán Viktor hobbija nem a foci, hanem a gyógyítás vagy az orvoslás lenne – mert kiskorában az apja nem valami bányabunkó, hanem pl. erkölcsös, a hivatását szerető orvos lett volna -, akkor most nem Ceausescu-t emlegetnénk semjen_zsolt_orban_viktor_elmebeteg_textOrbán Viktor mellett példaként, hogy de hiszen a román diktátor is stadiont építtetett a saját falujába, mielőtt a feleségével együtt agyonlőtték (a katonai iskolában, a 39 válogatott tiszti növendék közül én lőttem a legjobban), hanem világ szégyene futballstadionok helyett mára világszintű egészségügyünk lenne, és pl. a daganatos megbetegedések általi elhalálozásokban sem Európa első helyén vagy csaknem a legfőbb halálposzt szemétdombján trónolnánk Orbán Ráhel buta bányapofájával, hanem Magyarországon lenne a legkimagaslóbb a nem kiirtott, hanem a foci-elmebeteggel ellentétben a fociból és a rákból egyaránt kigyógyult normális, egészséges ember. És akkor ez az OPNI-szintű pszichiátriai kezelt agyalágyult nem termelt volna Európa bolondkirályaként ennyi elgurult gyógyszerű mentális retardált korcs idióta pártszavazót, csaknem 10 millió mindent leszaró gerinctelen, halva holt hulla és dupla vécés nulla passzív, bamba vágóbaromként bámuló senkivel. Amik sosem voltak senkik, és sosem lesz belőlük senki. Hanem – egy divatos kifejezéssel – ezek a fölösleges szaporulat.

Tehát akkor Orbán – az OPNI-szintű pszichiátriai kezelt antiszociális paranoid és skizoid bűnöző alkatú pszichopata – valahol mégiscsak elkezdte rendbe tenni az egészségügyet. Ahogyan kollégám, Domján Tibor Úr mondta egy filmünkben: ‘Az, hogy kevés a szaporulat, nem biztos, hogy baj! Így kevesebb lesz a debil!’

(A fenti eredetileg egy kevesebb, mint fél órával ezelőtti, Molnár F. Árpád általi villámkomment volt Erőss Gábor szociológus, a PM egyik legismertebb politikusa által a saját Facebook-oldalán, az egészségüggyel kapcsolatos egyik megosztására.)

Molnár F. Árpád,
a HÍRHÁTTÉR és a HírAréna főszerkesztője.
Tel.: +36/30/919-6386.

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2016 február 23..

Egy hozzászólás to “Ha a grazi pszichiátriai szökevény hobbija nem a foci, hanem az orvoslás lenne…”

  1. Ha még csak Grazban fordult volna meg! Csakhogy Labancisztán-szerte ismeri őt minden agykurkász. Ezért engedi meg magának a labanc kanca-llár, hogy vaskos turhákat köpjön a magyarokra. Redva metter-nichts.

    2016. február 23. 14:25 “Molnár F. Árpád blogja” írta, :

    > Molnár F. Árpád posted: “Ha a grazi pszichiáterektől szájszél-nyalós > antipszichotikumokkal szalajtott pszichiátriai kezelt futóbolond Orbán > Viktor hobbija nem a foci, hanem a gyógyítás vagy az orvoslás lenne – mert > kiskorában az apja nem valami bányabunkó, hanem pl. erkölcsös, a ” >

Hozzászólás