Trump annyira provokál, hogy Korea helyében jó eséllyel atomtámadásokkal válaszolnék, a CIA helyében pedig már tervezném Trump likvidálását, nehogy háború legyen

Donald donald_trump_fury_mad_idiot_psychopataTrump közvetlenül atomháborút provokál. Nyugaton ilyen politikust nem volna szabad egyáltalán szóhoz sem engedni, nemhogy amerikai elnökként megtűrni. A CIA vagy más védelminek nevezett szervezet helyett már régen tervezném Trump-nak, ennek az őrültnek a meggyilkolását természetes halállal vagy nyilvános erőszakkal. Trump egy kisstílű pszichopata, és konkrétan olyan drasztikusan provokál atomháborút, hogy igazi csoda, hogy még nem kezdődtek el előbb óceán fölötti robbantások, aztán/vagy kifejezetten imperialista államok fölötti nukleáris robbantások.

Kim Jong-unt úgy látszik, még lehet provokálni, mert sokkal nagyobb türelme van. Engem valószínűleg már nem lehetett volna. Jó eséllyel a kettő kombinációja, miszerint őrült és sújtsuk további büntető szankciókkal, ez a kettő nagy eséllyel meghozta volna a trump(l)i eredményt: robbannának az első atomfegyverek. Bebizonyítanám a világnak, hogy nyugatra soha többet nem engedhet senki olyan bunkó hiszteroid paranoid pszichopata ámokfutó őrült elmebeteget, amilyen Donald Trump, mert ha egy ilyen féreg egy diktátort vagy önálló vezetőt provokál, az nagy eséllyel a biztos atomháborúhoz vezet. És bármikor.

Jók az ATV-s nő által előadott elemzések, túl jók, tehát az ATV hozott anyagokból dolgozik. Ugyanakkor az utolsó mondat abszolút a leginkább sántít, mivel hagyományos módon, levegőből az USA-ba nukleáris bombát dobni aligha tűnik kivitelezhetőnek, hacsak nem nagy mennyiségű támadó fegyverzettel. Ha pár rakéta elég lenne egynek a célba juttatásához, és az USA-nak ennyire nem volna védőernyője, akkor az USA egy Kína vagy Oroszország elleni háborúban totálisan megsemmisülne: az oroszok vagy a kínaiak gyakorlatilag összes rakétája az előre megszabott célpontba csapódna.

Tehát az USA nyilván csak akkor kaphat be nukleáris fegyvert Koreától, ha az USA-ban úgy döntenek, hadd legyen ezúttal egy atom Pearl Harbor.

A fenti spontán kommentár egy fél órával ezelőtti azonnali reakcióm az ATV eme egyik friss műsorára, ami Észak-Korea és az USA közti fejleményekről szólt: https://www.youtube.com/watch?v=DlbpqmpPRXw

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2017 szeptember 26..

Hozzászólás